top of page
hvitt stoff

Om Bellissimo

Bellissimo er lokalisert i Øygarden utenfor Bergen. Med sine to lokasjoner tilbyr Bellissimo det ypperste av behandlinger både sentralt på Straume og lokalt på Torsvik. Vi er opptatt av å være faglig oppdatert og benytter oss kun av høye kvalitets merker.

 

Hos oss vil du alltid være i fokus! 
Vi er opptatt av å skreddersy en hver behandling opp mot våre kunder for å oppnå de beste resultatene. 
Hos oss er kundesikkerthet og kundetilfredshet viktige elementer i vår hverdag - vi holder oss derfor oppdatert på det nyeste innenfor teknologi, trender og lovverk. 

 

Ta kontakt for å høre mer om våre behandlinger! 

Historien om Bellissimo

Alle bedrifter har en historie, en mening og en drøm - Bellissimo er ikke et unntak. 

Bellissimo åpnet sine dører 1. Februar 2021 - midt i en hverdag fylt med Covid og restriksjoner. Men tiden var inne, tiden var kommet for å åpne Bellissimo sin første salong, Avd. Straume. Drømmen var å åpne en lun og harmonisk salong, en salong med flere muligheter under et og samme tak. Hverdagen er travel, men velvære og personlig pleie er alfa omega når hverdagene løper forbi oss med alle gjøremål og plikter.

August 2022 blir et nytt satsnings år for Bellissimo - Silje ville satse på sitt eget nærmiljø og Torsvik ble derfor et naturlig valg i denne prosessen,  For mange var nok dette et valg mange stilte et spørsmålstegn ved, men det finnes ikke en dag av anger på dette valget! 

Siden åpningsdagen har vi lært oss å takle oppturer, nedturer og nyte hvert sekund i hyggelig selskap sammen med gode kollega og kunder.

I dag vokser Bellissimo familien og historien fortsetter å skape flere kapitler. 

Møt Bellissimo teamet 

Skjul bak magasinet
bottom of page