top of page
hvitt stoff
Øyeposebehandling

VIPPELØFT 

PASSER FOR DEG SOM ØNSKER: 

  • Et mer åpent blikk

  • Ønsker et naturlig og lett sminket resultat 

KONTRA-INDIKASJONER

  •  Gravide / ammende (Pga hormoner kan vi ikke garantere resultat) 

  • Øyebetennelse 

  • Rennende øyner 
     

OM VIPPELØFT 

Den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask måte - uten å måtte ty til falske vipper. Ved å åpne opp hårstrukturen og "låse" de i ny posisjon tillater vi vippene et "kraftigere løft" enn de naturlig vokser ut med. 


Vi bruker Inlei i våre vippeløft behandlinger. Dette er it Italiensk merke av høykvalitet som gir varige resultater i 6-8 uker (Avhengig av vippesyklusen din ved behandling). Inlei sine vippeløft prosedyrer kan gi et 30% løft og en forbedre hårstrukturen med 24%. 

Før, under og etter behandlingen

I FORKANT AV BEHANDLINGEN

ETTER BEHNDLINGEN

Kom til behandling uten mascara og øyesminke. 

Bruker du linser kan du gjerne komme med briller eller linser som du kan ta ut under behandling ettersom du blir liggende med øynene igjen under hele behandlingen. 

Rett etter behandlingen kan du fortsette dagens om normalt. 

VIKTIG! For at du skal oppnå et fint og varig resultat må du unngå vann 24t etter behandling. Det vil si at du ikke kan dusje, trene, gå i badstue ol. disse timene. 
Mascara bør også unngås første døgnet. 

 

Ved kjemiske behandlinger som vippeløft er det anbefalt å bruke pleiende produkter for å opprettholde hårenes fuktighetsbalansen, reparere og nære. Dette vil også være med å forbedre kvaliteten på hårene - noe som er spesielt viktig ved regelmessige behandlinger​Våre behandlere vil anbefale deg produkter tilpasset dine behov etter behandling. 

bottom of page