top of page
hvitt stoff
Solbrun jente

SPRAYTAN

PASSER FOR DEG SOM ØNSKER: 

  • Å bli brun uten solens skadelige UV-stråler

  • Å bli brun på samme dag

 

KONTRA-INDIKASJONER

  • Ekstremt tørr hud

  • Nylig tatoverte områder 

  • Åpne sår

OM SPRAYTAN BEHANDLINGEN

Oppdag fordelene med vår fantastiske spraytan! Vår spraytan tørker umiddelbart etter påføring, og gir deg øyeblikkelig en nydelig og naturlig brunfarge. Du trenger ikke å vente lenge for å se resultatene. Og det beste av alt? Vår spraytan har minimal lukt og er helt fri for parabener, alkohol og parfyme. Du kan føle deg trygg på at du får en sikker og skånsom behandling.
 

Våre dyktige behandlere vil veilede deg om når det er på tide å dusje av overskuddsfargen for å oppnå akkurat det resultatet du ønsker. Vanligvis anbefales det å dusje av etter 8-12 timer. Men med våre ekspressfarger kan du til og med dusjes av etter kun 1-6 timer! Valget er ditt.

Enten du ønsker en jevn brunfarge over hele kroppen, eller bare ønsker å gi ansiktet, halsen eller bena en sunn og frisk glød, har vi alternativene som passer perfekt for deg. Du kan skreddersy behandlingen etter dine preferanser.

Så, hvorfor ikke unne deg selv den ultimate brunfargen? Bestill time og opplev hvor fantastisk en spraytan kan være. Gled deg til å se deg selv med en strålende solbrun glød - helt uten solens skadelige stråler. Velkommen til vår spraytan-verden! 

Før, under og etter behandlingen

I FORKANT AV BEHANDLINGEN

ETTER BEHNDLINGEN

UMIDDELBART ETTER

* Dusj og bruk peeling dagen før timen. Vi anbefaler produkter som er oljefri. Husk å fokusere på tørre områder som albuer og knær.
 

* Voksing eller barbering bør gjøres 24 timer før behandlingen for å unngå hudirritasjon.


* Hvis du vanligvis farger vipper og bryn, gjør det før spraytan-behandlingen - ikke etter.
 

* Unngå parfyme, deodorant, fuktighetskremer, makeup eller oljebaserte produkter før spraytan. Påfør gjerne litt lett ansiktskrem uten aktive ingredienser eller fruktsyrer, da det gir en jevnere påføring.

Kle deg i mørke, løstsittende klær og sko til behandlingen for å unngå merker i spraytan fargen. 

* Unngå å ha hendene i vann eller å bli våt, da dette kan forringe eller ødelegge selvbruningsprosessen. Vær spesielt forsiktig når du vasker hendene etter toalettbesøk - bruk gjerne antibac forsiktig.

* Unngå å berøre huden unødvendig med hendene, da fargen kan smitte av i begynnelsen.

 

* Husk at den umiddelbare fargen du ser etter din spraytan er guidefargen (overskuddsfargen), den faktiske brunfargen vil utvikles i løpet av 2-12 timer. Du kan derfor oppleve å bli dobbelt så brun i løpet av dagen/kvelden før du tar den første dusjen. Det er etter den første dusjen du vil se det endelige resultatet. Klapp huden forsiktig tørr etter dusjen.
 

* Når du tar den første dusjen etter spraytan-behandlingen, er det viktig at du skyller bort all guidefarge før du bruker såpe eller dusjgel. Sørg for at vannet renner helt klart i sluket før du er ferdig med dusjen.

* For å opprettholde og forlenge brunfargen anbefaler vi å bruke en fuktighetsgivende body lotion av god kvalitet. Påfør den 2-4 ganger i uken, eller daglig, for å holde huden hydrert og bevare den vakre brunfargen.

Følg disse enkle tipsene for å sikre at din spraytan varer lengst mulig og ser fantastisk ut. Ta vare på din strålende solbrune glød og nyt den!

bottom of page