top of page
hvitt stoff

Dermapen 4 er en avansert form for microneedling. Gjennom å stikke små huller i huden med en håndholdt Dermapen 4 maskin, skapes millioner av kanaler som kan føre til et bedre opptak av de aktive ingrediensene - opptil 80 % bedre opptak av produktene som påføres huden under behandling. I tillegg stimuleres huden til reparasjon og ny cellevekst, som resulterer i økt produksjon av kollagen. Vi kombinerer dermapen behandlingen med tilpasset syrer, serum og maske. Behandlingen kan benyttes for å behandle akne, arr, anti-age og generell hudforbedring.

Øyenbrynsbehandling

BRYNSLAMINERING

PASSER FOR DEG SOM ØNSKER: 

 • Fyldigere bryn

 • Endre hår-retningen på brynene

 • Minimere hull 
   

KONTRA-INDIKASJONER

 • Gravide / ammende (Grunnet hormoner kan vi ikke garantere resultat) 

  Ved voksing under behandling: 

 • Blodfortynnende medisiner

 • Isotretinoin (ved voksing må denne behandlingen avsluttes 6 mnd i forkant)  

  * Vi kan erstatte voks ved å nappe hårene i stede. 

OM BRYNSLAMINERING
 

Brynslaminering er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene har et fyldigere utseende, samt en velstelt og
gredd look.

Vårt merke innen brynslaminering er Inlei.
Friske, sunne og naturlige resultater streber vi alltid for å oppnå. Vi avslutter derfor alltid våre behandlinger med Brow Bomber som inneholder ingredienser av høy kvalitet. Blant annet inneholder den ingredienser som macadamia olje for å restrukturere håret uten å tynge det ned, ringblomst lipo ekstrakt for å berolige betent hud og arganolje for å gjenopprette tørt hår. 

Før, under og etter behandlingen

I FORKANT AV BEHANDLINGEN

UMIDELBART ETTER

ETTER BEHNDLINGEN

Det er viktig at du i forkant av behandlingen har sluttet på syreinholdige produkter som eksempelvis Retinol 48 timer i forkant av behandlingen ved voksing. (Kan erstattes med napping) 

Rett etter behandling kan huden oppleves rød etter voksingen. Dette er helt normalt og vil roe seg innen kort tid. Vi kan ligge på beroligende krem med farge for å dempe denne rødheten,

VIKTIG! For at du skal oppnå et fint og varig resultat må du unngå vann 24t etter behandling. Det vil si at du ikke kan dusje, trene, gå i badstue disse timene. 

Etter en bryns behandling vil fargen ofte virke intens de første dagene, dette vil avta innen 2-3 dager. 


Ved kjemiske behandlinger som brynslaminering er det anbefalt å bruke pleiende produkter for å opprettholde hårets fuktighetsbalansen, reparere og nære. Dette vil også være med å forbedre kvaliteten på hårene - noe som er spesielt viktig ved regelmessige behandlinger. 

En bryns gele for å forme brynene anbefales også. 

​Våre behandlere vil anbefale deg produkter tilpasset dine behov etter behandling. 

bottom of page